CAMP ROŽAC, Trogir

Okrug Gornji, 21220 Trogir, Trogir 21220

Obližnje područje: Kozjak

Regija: Dalmacija-Split

Puno hladovine Srednje hladovine

Opis

Kamp „Rožac“ je smješten na otoku Čiovu koji je povezan mostom s Trogirom. Cijeli prostor kampa okružuje prekrasna plaža (cca 500 m), a sam kamp je skriven u gustoj borovoj šumi. Kamp nudi mnoštvo sadržaja za Vaš aktivan i ugodan odmor; školu ronjenja sa mogućnošću  istraživanja jadranskog podmorja na raznim lokacijama, rekreativne, zabavne i kulturne izlete (autobusom i brodom) u različite destinacije (Fish picnic, Rafting, Dubrovnik, Split, Slapovi Krke). Kamp se prostire  na površini od 2,5 ha; 180 parcela sa mogućnošću rezervacije, santitarni čvorovi i kupatila sa toplom i hladnom vodom te električni priključci.

Nove pokretne kućice, smještene u bujnoj mediteranskoj vegetaciji,  površine 24 m² svaka, za najviše 5+2 osoba, moderno su opremljene uključujući i  terasu s panoramskim pogledom na more i parking mjesto.

180  parcela opremljenih sa priključkom na struju zasigurno će zadovoljiti goste željne istinske prirode. Od 2006. godine gostima je na raspolaganju novoopremljeni sanitarni čvor koji pored osnovnih uvjeta ima i popratne sadržaje kao npr. WC za invalide, odvojene prostore za pranje robe i posuđa, WC za majke s malom djecom.Ovo je vrsta smještaja za one koji vole i žele s vremena na vrijeme promijeniti svakodnevnu okolinu te uživati u ljepotama i ugodi što ih pruža more i sunce.

Kao posebnu ponudu kamp „Rožac“ nudi agencijskim i individualnim gostima mogućnost najma šatora. Dočekat će vas potpuno opremljeni šatori sa svim onim što treba za ugodan obiteljski boravak u prirodi. Šator je predviđen za maksimalno 4-5 osoba.
Spavaća soba je odvojena od ostalog dijela šatora. Ispred šatora u natkrivenom prostoru nalazi se stol sa 4 sjedalice.
Uz smještaj  gostima je na raspolaganju i mogućnost polupansiona u restoranu kampa po vrlo povoljnim cijenama.

Okolica

Najveća udaljenost do mora: 500 m

Reklame