Suradnja


Suradnja sa autokampovima na izradi i održavanju kataloga autokampovi hrvatske :

Ove stranice namjenjene su populariziranju autokampiranja, predstavljanju autokampova, brzom pronalaženju željenih autokampova te boljem povezivanju autokampova i autokampera.

Od strane izvođaća ovih stranica osigurana je dnevna  podrška,  održavanje aplikacije te pomoć pri održavanju i ažuriranju podataka koji se publiciraju na ovom katalogu autokampova.

Svaki administrator pojedinog autokampa može telefonski, mailom ili sa nama na  sastanku iznjeti svoja zapažanja ili želje koje se tiću poboljšanja publikacija sadržaja. Potruditi ćemo se koliko će to biti u našim mogućnostima neprestano razvijati i pobljšavati ovaj katalog i aplikaciju uvodeći nove funkcije, mogućnosti i sadržaje kako bi prezentacija pojedinog autokampa bila što kvalitetnija.

Također svakom administratoru pojedinog autokampa omogućeno je ažuriranje podataka, sadržaja kao i 
publiciranje vijesti ili događanja koja se odnose na njegov autokamp.

Kako bi ipak, prikupili minimalna sredstva potrebna za razvoj stranica, održavanje stranica kao i ažuriranje podataka, a Vama, kampovima, povečali broj posjeta, cijena za prikazivanje je 500,00 kn+pdv, godišnje, a nudimo Vam i mogućnost oglašavanja putem banera, na desnoj strani portala, www.crtice-hrvatske.com sa vezom na Vaše vlastite internet stranice.

U vezi svega toga javite nam se na naše kontaktne informacije navedene u rubrici  kontakt.Suradnja sa posjetiocima stranica :


Stranice autokampovi namjenjene su popularizaciji  autokampiranja, a time i popularizaciji boravka u prirodi . Katalog, Vama  posjetiocima stranica pruža, jednostavan,  pregledan i brz prikaz kataloga autokampova prema područjima hrvatske, regijama, gradovima i županijama te također  brz i jednostavan pronalazak željenog autokampa . U svakom trenutku možete nam se javiti prijedlozima ili kritikama kontaktima na ovom linku .

.

Reklame