Početna
Dobro došli : Gost
Posjetitelja online : 9
Statistika : AWstats
 
Prijave i registracije
 
Prijava suradnika
 
Prijave i registracije članova
 
Ažuriranje podataka gradovi
 
Tražilica - crtice

 
Najnoviji članci
Srednji Velebit
Sjeverni Velebit
Dramatično u snježnoj mećavi na 2500 ndm
Zir
Priča o jednom kalcitu
Pravilnik o strogo zaštićenim gljivama
Češka smrčkovica
Proljetne biljke i gljive u Podravini
Jedinstvo znamenitosti zapadnog Kalnika
 
Najnovije destinacije
Omiska Dinara Kruzno
Biokovo - vrhovi
Križevci - Kalnik (pl. dom)
Ludbreška planinarska obilaznica
Krma - Triglav 4/5.10.2008 Slovenija
Egeria put - Hrvatska - Iovia
Sveti Vid - otok Pag
Spilja pod Zir - om
ZIR
Podkilavac-Mudna dol-Hahlići-Kolac-Podki
 
Najnovije Web shop
SVILAJA, PLANINARSKA MAPA ZEMLJOVID,1:25000, HGSS
PROMINA , PLANINARSKA MAPA, ZEMLJOVID , 1:25000 , HGSS
OTOK RAB , PLANINARSKA MAPA, ZEMLJOVID, 1:25000 , HGSS
BRAČ BIKE, BICIKLOM PO BRAČU, MAPA 1:45000, HGSS
DINARA-TROGLAVSKA SKUPINA-ZAPAD ,PLANINARSKA MAPA,1:25000
 
Najnovije kampovi
admin1
camp mlaska
CAMP SEGET
CAMP VRANJICA BELVEDERE
Diana & Josip
 
Interesantni linkovi


 

Možda će Vas zanimati

 

Informacije
Svaka fotografija objavljena na portalu Crtice-Hrvatske autorsko je djelo i vlasništvo portala, odnosno poduzeća Astrum d.o.o. te je time zaštićena Zakonom o Autorskom pravu i srodnim pravima (NN 167-2003).

Slanjem svojih fotografija na Crtice-Hrvatske suradnici pristaju da primljena fotografija u bilo kojem obliku i velićini postaje vlasništvo portala (odnosno poduzeća Astrum d.o.o.)(ukoliko nije drugačije dogovoreno) te ih se može objaviti na bilo kojem dijelu portala. Također Astrum d.o.o. može slobodno i neograničeno dogovoriti komercijalizaciju fotografije suradnika uz dogovorenu naknadu suradniku. Crtice-Hrvatske će na svakoj fotografiji iz baze, a na kojoj je to moguće, objaviti podatke o autorstvo suradnika sa njegovim podacima. Ukoliko suradnik ne možete pristati na ove uvjete tada nam ni ne šalje fotografije.

Fotografije koje preuzmete sa web stranice (copy-save) možete koristiti samo za osobne, nekomercijalne potrebe, sa obveznim crvenim natpisom na vrhu 'www.crtice-hrvatske.com'.

Za svako drugo korištenje potrebno je obratiti se poduzeću Astrum d.o.o. i odgovornoj osobi te dogovoriti uvjete korištenja. Svako korištenje fotografija u komercijalne ili slične svrhe bez znanja i dopuštenja Astruma d.o.o. predstavlja povredu Zakona o Autorskom pravu i srodnim pravima te će sve posljedice snositi korisnik.

Svi objavljeni tekstovi ili članci na Crticama-Hrvatske mogu se dalje prenositi, raspačavati ili se na njih može stavljati link ili mogu biti djelovi linka.

Informacije i podaci, tekstovi i članci, obavijesti i vijesti prikazani na ovim stranicama predstavljeni su u najboljoj vjeri i namjeri u svrhu informiranja i obavještavanja preko slika i tekstova. No urednici portala Crtica-Hrvatske ne mogu pratiti svaku promjenu teksta, poruke, članka, objave koju netko može napisati ili objaviti. Iako su ugrađene mjere sigurnosti, iako se podaci povremeno kontroliraju, no pošto portalu mogu pristupiti svi koji imaju pristup internetu (što je potencijalno ogroman broj ljudi) postoji mogućnost zloupotrebe ili iznošenja krivih informacija. Također zbog nemogućnosti neprestanog ažuriranja informacija i podataka može se dogoditi da neki podaci zastare.

Poduzeće Astrum d.o.o. kao vlasnik portala www.crtice-hrvatske.com, ne odgovoara ni na koji način za točnost sadržaja ili podataka i za eventualne štete nastale direktnim ili indirektnim njihovim korištenjem.

No nadamo se da ćete i dalje sa uživanjem pratiti ovaj portal.
 
Reklame

Razmjena banera
www.lastminute-hr.com
www.nekretnine-info.com