Početna
Dobro došli : Gost
Posjetitelja online : 9
Statistika : AWstats
 
Prijave i registracije
 
Prijava suradnika
 
Prijave i registracije članova
 
Ažuriranje podataka gradovi
 
Tražilica - crtice

 
Najnoviji članci
Srednji Velebit
Sjeverni Velebit
Dramati─Źno u snje┼żnoj me─çavi na 2500 ndm
Zir
Pri─Źa o jednom kalcitu
Pravilnik o strogo zaštićenim gljivama
─îe┼íka smr─Źkovica
Proljetne biljke i gljive u Podravini
Jedinstvo znamenitosti zapadnog Kalnika
 
Najnovije destinacije
Omiska Dinara Kruzno
Biokovo - vrhovi
Kri┼żevci - Kalnik (pl. dom)
Ludbreška planinarska obilaznica
Krma - Triglav 4/5.10.2008 Slovenija
Egeria put - Hrvatska - Iovia
Sveti Vid - otok Pag
Spilja pod Zir - om
ZIR
Podkilavac-Mudna dol-Hahli─çi-Kolac-Podki
 
Najnovije Web shop
SVILAJA, PLANINARSKA MAPA ZEMLJOVID,1:25000, HGSS
PROMINA , PLANINARSKA MAPA, ZEMLJOVID , 1:25000 , HGSS
OTOK RAB , PLANINARSKA MAPA, ZEMLJOVID, 1:25000 , HGSS
BRA─î BIKE, BICIKLOM PO BRA─îU, MAPA 1:45000, HGSS
DINARA-TROGLAVSKA SKUPINA-ZAPAD ,PLANINARSKA MAPA,1:25000
 
Najnovije kampovi
admin1
camp mlaska
CAMP SEGET
CAMP VRANJICA BELVEDERE
Diana & Josip
 
Interesantni linkovi


 

Mo┼żda ─çe Vas zanimati

 

Planinarsko dru╣tvo "Ludbreg"
Slike :   
20.01.2007 PD LUDBREG

Povratak

Želite li se učlaniti u planinarsko društvo sada je najbolje vrijeme. Članska markica HPS-a vrijedi za cijelu tekuću godinu.

Posjedovanjem iskaznice i markice za tekuću godinu ostvarujete popuste od 10% u prodavaonicama planinarskom i kamperskom opremom, ostvarujete popuste od 50% za noćenja u planinarskim domovima te osiguranje od nesreće prema uvjetima HPS-a.

Planinarsko društvo Ludbreg, trenutno broji 23 člana sa uredno nabavljenim markicama za 2007.

Kao član nemorate imati nikakvih obveza ili se pak prema želji i mogućnostima možete uključiti u neku od aktivnosti kojima se bavi planinarsko društvo. Kao član društva možete dobivati obavijesti SMS-om o pohodima ili izletima koje organizira PD Ludbrega , te se prema vlastitoj želji možete uključiti na željeni izlet.

Planinarsko društvo Ludbreg, uz hodanje i planinarenje bavi se aktivno i proučavanjem flore i faune, gljivarenjem te mineralogijom uz još mnogobrojne druge aktivnosti kao što su fotografija, kampiranje, logorovanje, istraživanje manje poznatih krajeva, kartografija itd. Ove godine planirana je i nabava GPS ure─Ĺaja te mjerenja različitih kota, visina i pozicija objekata...te tako─Ĺer planiramo postavljanje velike izložbe gljiva u Ludbregu.

Pošto kod nekih članova postoji i interes za alpinizmom postoji i mogućnost da neki članovi krenu na alpinistićki tečaj te tako počnu biti nositelji razvoja alpinizma u našem društvu.

Prošle godine ostvarili smo mnogobrojne organizirane i individualne izlete što se može vidjeti iz ovih tema ili na našoj internet stranici. Neki od mnogobrojnih individualnih izleta nisu ni zabilježeni.

Ove godine tako─Ĺer planiramo izlete po Hrvatskom zagorju,  Velebitu, Gorskom kotaru, Učkoj i Ćićariji, na Triglav (ove godine preko sedam Ttriglavskih jezera) itd. Možda se dogovorimo i za GrossGlockner. Uspostavili smo i mnogobrojne kontakte sa drugim planinarskim društvima.

Kao član društva dajete i prijedloge o destinacijama koje bi voljeli posjetiti ili otići do njih. Tako─Ĺer predlažete ili možete preuzeti inicijativu za različite društvene aktivnosti. 

Ovim putem pozivamo Vas da nam se priključite, da zajedno sa nama uživate u mnogobrojnim prirodnim ljepotama kojima obiluje naša Hrvatska, da upoznate ljepote NP Triglav te druge destinacije u Sloveniji ili drugdje, te da se družite sa nama i planinarima i ljudima iz cijele hrvatske ili Svijeta na izletima, pohodima ili planinarskim susretima.

Članarina za 2007 iznosti 55kn za nove članove (punoljetne i zaposlene) te 35 kn za učenike, umirovljenike, studente. Za postojeće članove članarina je 50,00 kn odnosno 30,00 kn.

Sve informacije i učlaniti se možete ako nazovete Klarić Damir-a na broj :
098-267-067 ili pišete e-mail: damir.klaric@astrum.hr

Učlaniti se možete i on line tako da pošaljete svoju e-mail adresu na koju ćemo vam poslati link za učlanjenje i pristupnicu, te žiro račun na koji možete uplatiti članarinu.

Damir KlarićNa╣i sponzori

 
Reklame

Razmjena banera
www.lastminute-hr.com
www.nekretnine-info.com