Početna
Dobro došli : Gost
Posjetitelja online : 25
Statistika : AWstats
 
Prijave i registracije
 
Prijava suradnika
 
Prijave i registracije članova
 
Ažuriranje podataka gradovi
 
Tražilica - crtice

 
Najnoviji članci
Srednji Velebit
Sjeverni Velebit
Dramatično u snježnoj mećavi na 2500 ndm
Zir
Priča o jednom kalcitu
Pravilnik o strogo zaštićenim gljivama
Češka smrčkovica
Proljetne biljke i gljive u Podravini
Jedinstvo znamenitosti zapadnog Kalnika
 
Najnovije destinacije
Omiska Dinara Kruzno
Biokovo - vrhovi
Križevci - Kalnik (pl. dom)
Ludbreška planinarska obilaznica
Krma - Triglav 4/5.10.2008 Slovenija
Egeria put - Hrvatska - Iovia
Sveti Vid - otok Pag
Spilja pod Zir - om
ZIR
Podkilavac-Mudna dol-Hahlići-Kolac-Podki
 
Najnovije Web shop
SVILAJA, PLANINARSKA MAPA ZEMLJOVID,1:25000, HGSS
PROMINA , PLANINARSKA MAPA, ZEMLJOVID , 1:25000 , HGSS
OTOK RAB , PLANINARSKA MAPA, ZEMLJOVID, 1:25000 , HGSS
BRAČ BIKE, BICIKLOM PO BRAČU, MAPA 1:45000, HGSS
DINARA-TROGLAVSKA SKUPINA-ZAPAD ,PLANINARSKA MAPA,1:25000
 
Najnovije kampovi
admin1
camp mlaska
CAMP SEGET
CAMP VRANJICA BELVEDERE
Diana & Josip
 
Interesantni linkovi


 

Možda će Vas zanimati

 

Informacije
Poštovani posjetitelji i mogući sponzori !

Ovaj projekt, Crtice-Hrvatske, nastao je isključivo iz ljubavi prema prirodi i prema prirodnim ljepotama koje postoje u Hrvatskoj, te iz želje da svakom građaninu naše države kao i svim drugim građanima iz svijeta ukažemo na prirodne ljepote, običaje i kulturne događaje koji se mogu ovdje doživjeti. Također vodilja projekta je i želja da se prekrasna prirodna bogatsva kojima obiluje Hrvatska očuvaju i zaštite od devastiranja i za mnoge buduće generacije.

Projekt sada radimo na volonterskoj bazi. Da bi projekt uspio i na kraju postao profesionalan te odgovorio svojim ciljevima i zahtjevima potrebna su nam sponzorstva.

Sponzorstva su nam potrebna zbog financiranja opreme, interneta, prikupljanja informacija i izvještaja, putovanja na različite lokacije kao i potrebe profesionalnog i konstantnog razvoja i održavanja dizajna i internet aplikacije www.crtice-hrvatske.com.

Zbog ovakvih materijalnih potreba, bez kojih ne možemo, zamolili bi za sponzorstvo i suradnju zainteresirane županije, općine, gradove, turističke zajednice, vladine urede, naselja, različite institucije, poduzeća, nacionalne parkove, parkove prirode ili druge zainteresirane institucije.

Zauzvrat, za sponzorstvo, izraditi ćemo web-prezentaciju u smislu promocije određenog subjekta, koji je u skladu sa sadržajem portala, prema Vašoj želji ili postaviti baner na vrh glavne stranice ili manje banere na desnu stranu portala. Prva naslovna stranica portala zamišljena je kao mjesto za predstavljanje većih priredbi, kulturnih, vjerskih ili drugih događaja ili susreta u R.Hrvatskoj koje Vi organizirate. U tom pogledu možemo, u obliku velikog banera na 1/3 naslovne stranice, istaknuti objavu, Vašeg događaja.

U slučaju Vaše zainteresiranosti za promociju Vašeg grada, lokaliteta, događaja, priredbe, kulturnih objekata, muzeja slobodni ste pozvati nas k Vama te ćemo prema Vašim uputama izvršiti fotografiranja, napisati tekstove i reportaže i uvrstiti ih na portal Crtice-Hrvatske.

Na ovom mjestu pozivamo i planinarska društva u Hrvatskoj da nam pomognu oko izrade portala. Pozivamo PD-ove da nam se jave oko svojih podataka za kontakte kao i uvrštenja različitih planinarskih objekata, koje održavate, u katalog crtice-hrvatske. Također prema Vašoj želji možete nas uputiti i na lijepe prirodne lokacije koje se mogu posjetiti na Vašem području, a koje bi mogli predstaviti na portalu Crtice-Hrvatske.

Poštovani posjetioci i zainteresirani sponzori, molimo Vas da nam se javite, te sponzorstvima pomognete oko razvoja i održavanja portala Crtice-Hrvatske.

Hvala !

Naši kontaktni podaci :


urednik : Damir Klarić, damir.klaric@crtice.hrvatske.com

maketing e-mail, marketing@crtice-hrvatske.com

tel : 042-816-002
fax : 042-300-004


izrada i programiranje portala : www.astrum.hr 
Reklame

Razmjena banera
www.lastminute-hr.com
www.nekretnine-info.com